Shopping Cart

Turite klausimų? labas@grynasaliejus.lt

Nemokamas siuntimas nuo 30

Eiti į

Nori pasiklausti?

labas@grynasaliejus.lt

Social

Privatumo politika

PRIVATUMO
POLITIKA

  1. UAB „Assiduus“, juridinio
    asmens kodas: 302682702, registruotos buveinės adresas: Šermukšnių g.
    1-24, LT-01106 Vilnius (toliau – Bendrovė), gerbia kiekvieno
    asmens privatumą ir asmens duomenų apsaugą, todėl parengė šias privatumo
    politikos taisykles, kuriomis, be kita ko, remdamasi Bendrovė tvarkys
    klientų ir darbuotojų Bendrovei pateiktus asmens duomenis.
    Naudodamasis grynasaliejus.lt interneto
    svetainės paslaugomis, asmuo patvirtina, kad su šia privatumo politika
    susipažino, ją suprato ir su ja sutiko.

Bendrosios
nuostatos

  1. Ši privatumo politika (toliau
    – Politika), be kita ko, reglamentuoja Bendrovės kaip duomenų
    valdytojos atliekamą asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą.
  2. Bendrovė užsiima natūralių
    aliejinių kaukių, masažinių aliejų, grynųjų eterinių aliejų, vonios ir
    higienos prekių, šampūnų bei kitų grožio prekių prekybą ir gamybą. Šių
    paslaugų teikimui Bendrovė tvarko asmens duomenis vadovaudamasi Politikoje
    nurodytais teisiniais pagrindais ir duomenų tvarkymo tikslais bei
    Bendrovei taikomais teisės aktais.
  3. Ši Politika yra skirta
    asmenims, kurie naudojasi ar ketina naudotis Bendrovės paslaugomis arba
    lankosi interneto svetainėje grynasaliejus.lt.

Asmens
duomenų tvarkymo principai

  1. Bendrovė tvarko asmens duomenis
    vadovaudamasi Europos Sąjungos Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (ES)
    2016/679 (toliau – Reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens
    duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais teisės aktais,
    reglamentuojančiais asmens duomenų tvarkymą.
  2. Tvarkomų asmens duomenų apimtis
    priklauso nuo užsakomų ar naudojamų Bendrovės paslaugų ir to, kokią
    informaciją pateikia svetainės lankytojas, kai užsisako ir (ar) naudojasi
    Bendrovės paslaugomis, lankosi ar registruojasi svetainėje.
  3. Bendrovė, be kita ko,
    vadovaujasi šiais pagrindiniais duomenų tvarkymo principais:
  • Asmens duomenys renkami tik
    aiškiai apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
  • Asmens duomenys tvarkomi tik
    teisėtai ir sąžiningai.
  • Asmens duomenys nuolat
    atnaujinami.
  • Asmens duomenys saugomi saugiai
    ir ne ilgiau nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai ar
    teisės aktai.
  • Asmens duomenis tvarko tik tie
    Bendrovės darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė pagal jų darbines
    funkcijas.
  1. Duomenys Bendrovėje tvarkomi
    tik esant vienam ar keliems teisėto tvarkymo kriterijams – (i) siekiant
    užtikrinti paslaugų suteikimą pagal sutartį (t. y. siekiant įvykdyti
    sutartį arba siekiant imtis veiksmų duomenų subjekto prašymu prieš
    sudarant sutartį); (ii) gavus duomenų subjekto sutikimą; (iii) kai
    tvarkyti duomenis būtina, kad būtų įvykdyta Bendrovei taikoma teisinė
    prievolė; (iv) tvarkyti duomenis būtina siekiant atlikti užduotį, vykdomą
    viešojo intereso labui arba vykdant Bendrovei pavestas viešosios valdžios
    funkcijas; (v) kai asmens duomenis reikia tvarkyti dėl Bendrovės ar
    trečiosios šalies teisėtų interesų (žr. Reglamento 6 str. 1 d., http://www.privacy-regulation.eu/lt/6.htm).
  2. Tvarkydama ir saugodama asmens
    duomenis, Bendrovė įgyvendina organizacines ir technines priemones, kurios
    užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto
    sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto
    tvarkymo. Prieigą prie Bendrovės tvarkomų asmens duomenų turi tik tie
    Bendrovės darbuotojai ir pagalbiniai paslaugų teikėjai, kuriems ji būtina
    darbo funkcijoms vykdyti arba paslaugoms Bendrovei suteikti.
  3. Bendrovės klientas ar
    potencialus klientas, darbuotojai bei kiti fiziniai asmenys yra atsakingi,
    kad jų pateikti asmens duomenys būtų tikslūs, teisingi, išsamūs. Jeigu
    pasikeičia jų pateikti asmens duomenys, jie privalo nedelsdami apie tai
    informuoti Bendrovę. Bendrovė nebus atsakinga už žalą atsiradusią asmeniui
    ir (ar) tretiesiems asmenims dėl to, kad asmuo nurodė neteisingus ir (ar)
    neišsamius savo asmens duomenis arba nesikreipė dėl duomenų papildymo ir
    (ar) pakeitimo jiems pasikeitus.

Asmens
duomenų šaltiniai

  1. Asmens duomenys paprastai
    gaunami tiesiogiai iš duomenų subjekto (Bendrovės kliento ar potencialaus
    kliento, darbuotojų ar kandidatų), kuris juos pateikia lankydamasis
    interneto svetainėje, naudodamasis Bendrovės teikiamomis paslaugomis,
    teikdamas paslaugas Bendrovei, dirbdamas ar siekdamas įsidarbinti
    Bendrovėje.
  2. Teisės aktų numatytais atvejais
    ar sutikimo pagrindu asmens duomenys gali būti gaunami ir iš trečiųjų
    šalių (pvz. laikino įdarbinimo įmonių, darbuotojų paieškos paslaugas
    teikiančių įmonių, valstybinių institucijų ir registrų).
  3. Nors klientas neprivalo
    pateikti jokių asmens duomenų Bendrovei, tačiau gali būti, kad tam tikros
    paslaugos negalės būti jam suteiktos ar jis negalės įsidarbinti
    Bendrovėje, jei asmens duomenys nebus pateikti.

Asmens
duomenų tvarkymo tikslai

  1. Bendrovė tvarko asmens duomenis
    šiais pagrindiniais tikslais:
  • Sutartinių santykių
    administravimo bei vykdymo tikslais, siekiant tinkamai įvykdyti
    sutartinius įsipareigojimus, palaikyti ryšius su tiekėjais, partneriais
    bei klientais vystant verslą, teikiant paslaugas bei bendradarbiaujant;
  • Teikiant interneto svetainėje
    nurodytas paslaugas;
  • Bendrovės vidaus bei darbuotojų administravimo tikslais;
  • Tiesioginės rinkodaros ir
    marketinginiais tikslais;
  • Vykdant teisės aktų nustatytus
    reikalavimus atliekų tvarkymo bei kitose srityse ir teikiant duomenis
    valstybinėms institucijoms (duomenų valdytojams);
  • Bendrovės įrenginių ir turto
    saugumo užtikrinimo bendrovės gamybinėse ir bendro naudojimo patalpose
    tikslu yra įrengtos vaizdo stebėjimo.

Asmens
duomenų teikimas ir jų gavėjai

  1. Bendrovė turi teisę perduoti
    savo klientų atstovų ar darbuotojų asmens duomenis trečiosioms šalimis,
    kurioms būtina tvarkyti klientų asmens duomenis šioje Politikoje ar teisės
    aktuose nurodytais tikslais.
  2. Bendrovė įsipareigoja klientų
    duomenis perduoti trečiosioms šalims tik tokia apimtimi ir tik tais
    atvejais, kai būtina atitinkamoms paslaugoms suteikti ir (ar) teisės
    aktuose nustatytoms prievolėms įvykdyti. Jei konkrečios paslaugos
    suteikimui asmens duomenys nėra būtini, jie nėra perduodami. Asmens
    duomenis minėtoms trečiosioms šalims Bendrovė perduoda duomenų teikimo
    susitarimo arba konkretaus teisės akto pagrindu, griežtai laikydamasi
    teisės aktų nustatytų reikalavimų.
  3. Bendrovė įsipareigoja laikytis
    konfidencialumo pareigos klientų, darbuotojų, potencialių klientų ar
    darbuotojų asmens duomenų atžvilgiu. Asmens duomenys gali būti atskleisti
    trečiosioms šalims tik tada, jeigu to reikia sutarčiai duomenų subjekto
    naudai sudaryti ir vykdyti, arba dėl kitų teisėtų priežasčių.
  4. Bendrovė gali pateikti tvarkomus
    asmens duomenis savo duomenų tvarkytojams (subrangovams), kurie teikia
    Bendrovei IT, buhalterines, skolų išieškojimo ar kitas pagalbines
    paslaugas ir tvarko asmens duomenis Bendrovės vardu. Duomenų tvarkytojai
    turi teisę tvarkyti asmens duomenis tik pagal Bendrovės nurodymus ir tik
    ta apimtimi, kiek tai yra būtina siekiant tinkamai vykdyti sutartyje
    nustatytus įsipareigojimus. Bendrovė pasitelkia tik tuos duomenų
    tvarkytojus, kurie pakankamai užtikrina, kad tinkamos techninės ir
    organizacinės priemonės bus įgyvendintos tokiu būdu, kad duomenų tvarkymas
    atitiktų Reglamento reikalavimus ir būtų užtikrinta duomenų subjekto
    teisių apsauga.
  5. Bendrovė taip pat gali teikti
    klientų duomenis atsakydama į teismų, antstolių arba valstybinių
    institucijų prašymus ta apimtimi, kiek tai būtina siekiant tinkamai
    vykdyti galiojančius teisės aktus ir valstybinių institucijų nurodymus.
  6. Elektroninėje parduotuvėje apmokėjimai apdorojami naudojantis makecommerce.lt platforma, kurios valdytojas Maksekeskus AS (Niine 11, Talinas 10414, Estija, reg. nr.:12268475), todėl Jūsų asmeninė informacija, reikalinga mokėjimo įvykdymui ir patvirtinimui, bus perduodama Maksekeskus AS.”

Asmens
duomenų tvarkymas tiesioginės rinkodaros tikslu

  1. Tiesioginės rinkodaros tikslais
    Bendrovė gali tvarkyti duomenų subjekto kontaktinius duomenis. Sutikimas,
    kad asmens duomenys būtų naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais,
    išreiškiamas paštu labas@grynasaliejus.lt, taip pat
    užsiprenumeruojant Bendrovės siunčiamą naujienlaškį, užsiprenumeruojant
    naujienas Bendrovės socialinių tinklų paskyrose, paliekant sutikimą
    Bendrovės interneto puslapyje (uždedant varnelę), pasirašant anketą ar
    sutartį su Bendrove, taip pat kitu rašytiniu būdu informuojant Bendrovės
    administraciją. Sutikimo dėl tiesioginės rinkodaros davimas yra
    savanoriškas, jis nėra sutartinių santykiu su Bendrove sąlyga ir nedaro
    įtakos santykiams tarp duomenų subjekto ir Bendrovės.
  2. Bendrovė gali siųsti
    informacinio pobūdžio pranešimus, jei asmuo davė sutikimą Bendrovei
    naudoti jo duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu, o Bendrovės klientams
    be atskiro sutikimo panašių paslaugų rinkodarai, jei jiems yra suteikiama
    aiški, nemokama ir lengvai įgyvendinama galimybė nesutikti arba atsisakyti
    tokio jų kontaktinių duomenų naudojimo ir jei jie iš pradžių neprieštaravo
    dėl tokio duomenų naudojimo, siunčiant kiekvieną žinutę.
  3. Tiesioginės rinkodaros tikslais
    Bendrovė gali siųsti pranešimus elektroniniu paštu.
  4. Sutikimą dėl tiesioginės
    rinkodaros asmuo gali bet kuriuo metu atšaukti, informuodamas apie tai el.
    pašto adresu: labas@grynasaliejus.lt
    ar kitaip susisiekdamas su Bendrove.

Asmens
duomenų saugojimo terminas

  1. Bendrovės surinkti asmens
    duomenys yra saugomi spausdintiniuose dokumentuose ir (arba) Bendrovės
    informacinėse sistemose el. formate. Asmens duomenys tvarkomi ne ilgiau,
    negu reikia duomenų tvarkymo tikslams pasiekti arba ne ilgiau nei to
    reikalauja duomenų subjektai ir (ar) numato teisės aktai. Paprastai asmens
    duomenys tvarkomi 10 metų po sutartinių santykių pasibaigimo.
  2. Nors klientas gali nutraukti
    sutartį ar atsisakyti Bendrovės paslaugų, tačiau Bendrovė ir toliau
    privalo saugoti kliento atstovų asmens duomenis dėl galbūt ateityje
    atsirasiančių reikalavimų ar teisinių pretenzijų tol, kol pasibaigs
    duomenų saugojimo terminai.
  3. Bendrovė siekia nesaugoti
    pasenusios arba nereikalingos informacijos ir užtikrinti, kad asmens
    duomenys ir kita informacija apie klientus būtų nuolat atnaujinta,
    teisinga ir laiku sunaikinama.

Duomenų
subjektų teisės

  1. Duomenų subjektas, be kita ko,
    turi šias teises:
  • Gauti informaciją apie
    Bendrovės tvarkomus jo asmens duomenis, iš kur ir kokiu būdu asmens
    duomenys yra surinkti bei kokiu pagrindu tvarkomi;
  • Kreiptis į Bendrovę su prašymu
    pataisyti jo asmens duomenis, sustabdyti jų tvarkymą, sunaikinti juos,
    jeigu duomenys yra neteisingi, neišsamūs arba netikslūs, arba jeigu jie
    daugiau nėra reikalingi tiems tikslams, kuriems buvo surinkti. Tokiu
    atveju duomenų subjektas turi pateikti prašymą, kurį gavusi Bendrovė
    patikrins pateiktą informaciją ir imsis reikalingų veiksmų. Bendrovei
    labai svarbu, kad jos turimi asmens duomenys būtų tikslūs ir teisingi;
  • Kreiptis į Bendrovę su prašymu
    sunaikinti asmens duomenis ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus,
    išskyrus saugojimą – tuo atveju, kai susipažinus su savo asmens
    duomenimis, asmuo nustato, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai
    arba nesąžiningai;
  • Nesutikti, kad būtų tvarkomi
    asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės
    rinkodaros tikslu arba dėl teisėto intereso, kurio siekia Bendrovė arba
    trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys;
  • Bet kuriuo metu atšaukti savo
    duotą sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu;
  • Jeigu duomenų subjektui kelia
    susirūpinimą Bendrovės veiksmai (neveikimas), kuriais galimai nesilaikoma
    šios Politikos arba teisės aktų reikalavimų, jis gali kreiptis į Bendrovę
    ir gauti nemokamą pagalbą.
  1. Asmuo visas savo, kaip duomenų
    subjekto, teises gali įgyvendinti kreipdamasis į Bendrovę el. paštu labas@grynasaliejus.lt.
  2. Nepavykus išspręsti klausimo su
    Bendrove, klientas turi teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos
    inspekciją (ada.lt),
    kuri atsakinga už asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų
    priežiūrą ir kontrolę.

Slapukai

  1. Siekiant pagerinti lankymąsi
    Bendrovės interneto svetainėje, Bendrovė gali naudoti slapukus
    (angl. cookies) – nedidelės tekstinės informacijos dalelės,
    kurios automatiškai sukuriamos naršant svetainėje ir yra saugomos
    svetainės lankytojo kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje.
  2. Slapukų surinkta informacija
    leidžia užtikrinti patogesnį naršymą Bendrovės svetainėje bei daugiau
    sužinoti apie Bendrovės svetainių lankytojų elgesį, analizuoti tendencijas
    ir tobulinti tiek svetainę, tiek ir Bendrovės teikiamas paslaugas ar
    svetainėje pateikiamą informaciją. Bendrovė slapukų pagalba tvarko
    nuasmenintus asmens duomenis.
  3. Jeigu svetainės lankytojas
    nesutinka, kad į jo kompiuterį ar į kitą galinį įrenginį būtų įrašomi
    slapukai, gali pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti
    visus slapukus arba įjungti/išjungti juos po vieną. Tačiau Bendrovė
    atkreipia dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti naršymo svetainėje
    spartą, apriboti tam tikrų svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti
    prieigą prie svetainės kai kurių puslapių. Išsamesnė informacija apie
    Bendrovės svetainėje naudojamus slapukus pateikta adresu org arba www.google.com/privacy_ads.html.

Svetainėje
naudojami slapukai

Pavadinimas

Duomenų tvarkymo tikslas

Sukūrimo momentas

Galiojimo laikas

Papildoma informacija

_ga

„Google Analytics“ –
tai „Google“ analizės įrankis, kurį taikant interneto svetainių ir programų
savininkai sužino apie interneto svetainių ir programų naudotojų sąveiką su
pateikiamais ištekliais. „Google Analytics“ gali naudoti tam tikrus slapukus,
kad rinktų duomenis ir persiųstų interneto svetainių naudojimo statistiką,
tačiau šis įrankis nerenka informacijos, kurią „Google“ galėtų naudoti
atskiriems asmenims identifikuoti. Svarbiausias „Google Analytics“ slapukas
vadinamas „_ga“.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

2m.

Slapukas
naudojamas statistinei tinklapio informacijai rinkti

_gid,

_gat

Analitiniai „Google
Analytics“ slapukai renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir
yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją

Pirmo įėjimo į puslapį metu

Iki sesijos pabaigos

Slapukas
naudojamas statistinei tinklapio informacijai rinkti

wp-settings-1

WordPress būtinasis
laiko slapukas

Įėjimo į puslapį metu

1 metus

Būtinasis slapukas
reikalingas WordPress svetainei veikti

wp-settings-time-1

WordPress būtinasis
laiko slapukas

Įėjimo į puslapį metu

1 metus

Būtinasis slapukas
reikalingas WordPress svetainei veikti

wordpress_test_cookie

Slapukas tikrina ar
vartotojo naršyklė palaiko cookies.

Įėjimo į puslapį metu

Iki sesijos pabaigos

Būtinasis slapukas
reikalingas WordPress svetainei veikti

wordpress_logged_in

WordPress
prisijungusio vartotojo slapukas

Įėjimo į puslapį metu

Iki sesijos pabaigos

Būtinasis slapukas
reikalingas WordPress svetainei veikti

cookie_notice_accepted

Slapukas skirtas
privatumo (slapukų) politikos pranešimui / sutikimui realizuoti.

Sutinkant su
nuostatomis

1 metus

Techniniai svetainės
slapukai

 Baigiamosios
nuostatos

  1. Šiai Politikai taikoma Lietuvos Respublikos ir Europos Sąjungos teisė.
  2. Bendrovė pasilieka teisę keisti šią Politiką, todėl svetainės
    lankytojų maloniai prašome periodiškai pasitikrinti, ar nepasikeitė
    Politika ir susipažinti su jos pakeistomis ar naujomis nuostatomis.

Linkime malonaus naršymo mūsų interneto svetainėje!

UAB „Assiduus“

 

Nemokamas siuntimas

Užsakymams virš 30€

Tarptautinis siuntimas

Siunčiame visoje Europos Sąjungoje

100% saugus apmokėjimas

Bankiniai pavedimai / PayPal / MasterCard / Visa