Makadamijų grynas šalto spaudimo aliejus
3,0025,00 Pasirinkite tūrį

Makadamijų grynas šalto spaudimo aliejus

3,0025,00

🌱 100% grynas nerafinuotas aliejus

(7 pirkėjų atsiliepimai)

Nemokamas siuntimas nuo 30€

  • siunta paštomatu pasiekia Jus per 1 – 2 d.d.
  • užsakymus iki 12:00 išsiunčiame tą pačią dieną
Saugus atsiskaitymas

Nesvarbu, koks jūsų amžius ar odos tipas, aliejai yra puiki priemonė Jūsų odai. Kai tu esi jaunas, tavo oda išsiskiria blizgesiu ir yra gražiai putli dėl natūralių aliejų gausos. Senstant jūsų ląstelių apykaita mažėja, taip pat mažėja ir jūsų odos galimybė gaminti aliejų.

Vietinis aliejų užtepimas yra svarbi, nepakeičiama odos priežiūros procedūra. Aliejai yra kitų pagrindinių ingredientų nešiotojai, taip pat pagerina lipidų barjero funkciją, kuris palaiko odos drėgmę ir hidrataciją.

Bet ne visi aliejai yra vienodi. Jie turi įvairius įvertinimus pagal komedogeninę skalę, tai yra tikimybė, kad aliejai užkimš jūsų poras.

Komedogeninis lygis 0 – šis aliejus neužkemša porų.
Komedogeninis lygis 1 – nedidelė tikimybės, kad aliejus užkimš poras.
Komedogeninis lygis 2 – daugumai žmonių aliejus neužkemš porų.
Komedogeninis lygis 3 – kai kuriems žmonėms bus gerai naudoti šį aliejų, tačiau daugeliui jų atsiras inkštirų ar spuogų dėl užsikimšusių porų.
Komedogeninis lygis 4 – dauguma žmonių užkimš poras, priklausomai nuo odos tipo.
Komedogeninis lygis 5 – tikrai užkimš poras. Labai nedaugelis žmonių gali toleruoti šiuos aliejus ant odos.

Kai kurie žmonės prisiekia, kad ant savo odos nenaudoja nieko daugiau, išskyrus kokosų aliejų, tad kyla klausimas, kas ten vyksta, nes kokosų aliejus yra labai komedogeninis (skalėje nuo 4 iki 5). Kokosų aliejus garantuotai užkimš jūsų poras. Jei ne, tada jums pasisekė.

Vienas iš mėgstamiausių mūsų aliejų yra makadamija aliejus, kuris yra išgaunamas iš riešutų. Pagal komedogeninę skalę jis siekia 2-3 lygį, todėl dauguma žmonių mano, kad jų oda gerai toleruoja makadamijų aliejų.

Makadamijos medis yra vietinė Australijos rūšis ir yra senesnis nei 60 000 metų. Manoma, kad jis pirmiausia pradėjo augti šiaurės/šiaurės vakarų miškuose. Dabar Australijoje auga daugiau nei šeši milijonai makadamijos medžių, daugelis jų yra pasodinti siekiant patenkinti didelę makadamijos riešutų aliejaus paklausą asmens priežiūros priemonėse ir kosmetikoje.

10 makadamijos privalumų odos priežiūrai

  1. Išskyrus simondsijų (jojoba) aliejų (kuris iš tikrųjų laikomas vaško esteriu, o ne aliejumi), jis yra labiausiai suderinamas su natūraliai esančiu odos sebumu.
  2. Tai yra hipoalerginis ir ne komedogeninis aliejus.
  3. Sudėtyje yra skvaleno ir oleino rūgšties, kurios padeda ląstelėms atsinaujinti, todėl šis aliejus ypač naudingas sausai ar suskeldėjusiai odai, nes minkština ir drėkina.
  4. Jame yra omega 6 linolio rūgšties, kuri yra naudinga norint subalansuoti riebalų gamybą riebioje odoje ir sukuria natūralų apsauginį barjerą.
  5. Kevale, kuriame noksta makadamijos riešutas, yra gausu natūraliai esančio vitamino E.
  6. Iš makadamijų išgautuose aliejuose yra omega 7 arba palmitoleino rūgšties, kuri naudinga gydant žaizdas, įbrėžimus ir nudegimus.
  7. Jame yra fitosterolių, kurie padeda nuo niežėjimo ir paraudimo.
  8. Tai labai minkštas aliejus, tačiau lengvas ir skvarbus, puikiai tinka sausoms ir subrendusioms odoms, turinčioms mažiau natūralių riebalų.
  9. Aliejus, išgautas iš makadamijos, pasižymi puikiomis tepimo ir prasiskverbimo savybėmis, todėl po poveikio sklandžiai tampa neriebus.
  10. Šis aliejus taip pat turi nedidelį apsaugos nuo saulės efektą.

Makadamijų aliejus gali sustiprinti plaukus

Makadamijų aliejus efektyviau įsiskverbia į plaukus nei kai kurie kiti aliejai, pavyzdžiui, mineralinis aliejus. Mineralinis aliejus gali kauptis ant jūsų galvos odos ir bėgant laikui plaukų būklė blogės, jie labiau velsis ir praras savo grožį.

Tačiau buvo nustatyta, kad augaliniai ir vaisių aliejai veiksmingiau įsiskverbia į plaukų folikulus. Makadamijų aliejus dalijasi šiuo turtu.

Kai makadamijų aliejus prisijungia prie plaukų šaknies ir užpila jį riebiosiomis rūgštimis, jūsų plaukų folikulai gali būti stipresni ir sveikesni. Makadamijų aliejuje taip pat yra antioksidantų, kurie padeda plaukams atsigauti po aplinkos poveikio tokiems dalykams kaip ore esantys teršalai.

Makadamijų aliejus gali išlyginti plaukus

Švelninančios makadamijų aliejaus savybės gali padėti išlyginti plaukus, suteikiant jiems blizgesį. Vadinamas plaukų švytėjimas pasiekiamas ir nenatūraliais būdais apdengiant plaukus silikonų plėvele, o nuo šiol tai galite daryti visiškai natūraliai su makadamijų aliejumi.

Dėl makadamijų aliejaus garbanoti plaukai gali būti lengviau valdomi

Makadamijos aliejus ypač populiarus garbanotiems plaukams. Garbanotų plaukų tipai gali būti ypač pažeidžiami aplinkos daromos poveikiui. Išdžiūvę ir pažeisti garbanoti plaukai yra labai sunkiai formuojami ir gali lengvai lūžti.
Bet makadamijų aliejus padeda atkurti drėgmę plaukų šaknyje, užrakina ją ir prideda plaukams natūralių baltymų. Tinkamai sudrėkintus garbanotus plaukus lengviau prižiūrėti ir formuoti.

7 atsiliepimai apie Makadamijų grynas šalto spaudimo aliejus

  1. Julija

    Mano oda yra riebi ir daug kartų kovojau su spuogais, todėl esu šiek tiek atsargi dėl naujų produktų naudojimo! Šis aliejus yra nuostabus drėkiklis! Greitai įsigeria ir palieka odą itin švelnią. Kaip priemonė po šampūno arba prieš šampūną ji yra visiškai nuostabi. Be to, nuostabiai kvepia.

  2. Monika

    Kvepia saldžiai, sodriai ir riešutais / šokoladu. Tai lengvas aliejus, o kai jo užtepu, sutrumpėja plauko džiūvimo laikas. Daugiausia jį naudoju plaukams.

  3. Aleksandra

    Tai grynas, natūralus makadamijos riešutų aliejus, kuris puikiai tinka mano ploniems, lūžinėjantiems ir sausiems plaukams. Kvapas labai minimalus, jis tikrai minkština plaukus, bet jų neapsunkina.

  4. Asta

    Pradėjau atsisakyti cheminių medžiagų savo odos ir plaukų priežiūroje, todėl pradėjau naudoti makadamijos aliejų kaip valiklį. Anksčiau naudojau jį kaip plaukų priemonę, bet pastebėjau, kad jis nelabai padeda. (Jis gerai veikia, jei tepate jį ant sausų plaukų ir kaitinate, kad įsigertų).

    Bet kokiu atveju, kalbant apie tai, tai nuostabiausia valomoji priemonė, kokią kada nors esu naudojusi! Bijojau, kad jis užkimš poras ir (arba) išbers mane, tačiau viskas buvo atvirkščiai.

    -Jis sumažino mano šiek tiek mišrios odos riebalų kiekį. Dabar mano oda yra tolygiai spuoguota.

    – Jis atlaisvino mažus spuogelius, kurie mane erzino.

    – Jis palaiko mano odą skaisčią, neįtikėtinai išpuoselėtą ir sudrėkintą šaltesniais mėnesiais.

  5. Mingailė

    Man patinka šis aliejus! Jis labai drėkina sausą odą ir suteikia jai sveiką išvaizdą. Kartu su skvalanu ir argano aliejumi tai vienintelis aliejus, kuris pakeitė mano odos drėkinimą.

  6. Loreta

    Grynas makadamijų aliejus nuostabiai jaučiasi ant odos – lengvas, lengvai įsigeria, nuostabaus riešutų kvapo. Makadamijų aliejuje yra 18 % palmitoleino rūgšties – žmogaus riebalų, kurių su amžiumi mažėja. Tai didžiausias kiekis, randamas bet kuriame augaliniame aliejuje, ir tai yra viena iš priežasčių, kodėl jis lengvai įsigeria į odą. Be to, jis yra stabilus dėl didelio natūralių antioksidantų kiekio – nereikia nerimauti, kad išnyks. Daugelis žmonių pastebi, kad jis lengviau įsigeria nei alyvuogių aliejus. Be to, jis yra retesnės konsistencijos, todėl tikrai gerai nuvalo makiažą.

  7. Renata

    Turiu blyškią, jautrią, į rožinę linkusią odą (taip pat dermatitą, egzemą ir psoriazę). Visą gyvenimą mano oda buvo sausa, mišri, riebi, linkusi į dėmeles, o kartais ir visa tai vienu metu. Makadamijos riešutų aliejų naudoju jau daugiau nei mėnesį – gal daugiau, nebesuskaičiuoju – kaip makiažo valiklį, valiklį ir drėkiklį, ir mano oda tapo normali. Tokiam žmogui kaip aš sakyti, kad mano oda normali, yra keista ir nepažįstama. MANO ODA YRA NORMALI…

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.